Dit innovatieve architectenbureau is augustus 2001 van start gegaan. Architect Lars Courage heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van productontwikkeling, structural glazing en I.F.D. (industrieel, flexibel en demontabel bouwen).

COURAGE zet deze koers voort en kan in zijn jonge bestaan terugkijken op enkele successen. Het winnen van EUROPAN 6, 2e prijs jonge ondernemers Haagse Start, volledige subsidietoekenning door stichting fonds voor beeldende kunsten, vormgeving en bouwkunst en diverse opdrachten in uitvoering. COURAGE's zwaarte punt ligt op I.F.D., licht bouwen en werken middels bouwteam-combinaties.

Juist hierin ligt de kracht en het voordeel wat COURAGE particuliere opdrachtgevers kan bieden, t.o.v. conventioneel bouwen. Door vroegtijdig uitvoeringsgericht het ontwerp op te pakken, komen onaangename verrassingen en meerwerk zelden tot nooit meer voor.

Het budget van de opdrachtgever wordt dus gebruikt daar waar het gewenst is, namelijk het gebouw. COURAGE maakt verrassende, frisse, transparante ontwerpen. In de ontwerpen wordt veel gebruik gemaakt van licht, glas en staal, zonder dat sfeer en intimiteit daarbij inboet. De randvoorwaarden voor de ontwerpen kunnen breed variëren. Totale nieuwbouw met moderne materialen en technieken, eigentijdse renovaties van bijvoorbeeld industriele panden naar woningen tot verbouwingen van rijksmonumenten met eigentijdse invullingen. Interesse? Bel gerust of maak gebruik van het contact formulier!

het bureau - COURAGE architecten

  • video